Underbar mat på en underbar plats

Så kommer den där bröllopsdagen igen och du har ingen aning vad du ska hitta på. Det är ju trots allt tjugofem år som firas i år, så det är svårt att komma med någon present i sista minuten.

När du upptäckt att bröllopsdagen närmar sig med stormsteg så börjar det kännas lite konstigt i magen. Den där känslan av hur din partner reagerade förra året, när du glömde och fick rusa i väg till bensinmacken i sista sekunden. Det går bara inte att upprepa det i år. Speciellt inte eftersom ni trots allt firar tjugofem år. Och vad innebär det? Ska ni vara själva eller ska hela släkten bjudas in? Och vad ska ni i så fall bjuda på? Ska ni sticka ut till någon fin restaurang på Djurgården som på er tioårsdag. Eller går det bra att slänga ihop något lätt hemma i lägenheten på söder? Ju mer tankarna vindlar desto konstigare känns det i magen.

Ett ljus går upp

Då kommer du plötsligt på den helt perfekta gåvan. Du ska återskapa ert frieri på samma plats som det skedde men med en liten ändring. Ni kommer avnjuta en högklassig catering på Södermalm, precis där i hörnet av parken som det tilldrog sig för tjugosex år sedan. Plötsligt blir magen helt lugn och ett leende brister ut på dina läppar. Det här kommer bli så bra att du inte kan vänta tills den stora dagen kommer. Och släktingarna? Nej, det här är er egen dag.