Om oss

Vi som driver den här sidan har lång erfarenhet av att arrangera tillställningar och events av olika slag – och i olika storlekar. Vissa av oss har även arbetat med catering och en del av oss har bakgrund inom restaurangbranschen. Vi vet vad som krävs för att lyckas med festen.

Det är det den här sidan kommer att handla om. Vi ska ge våra samlade erfarenheter och den kunskap vi förvärvat oss vidare till dig som läsare. Du kommer att få läsa om allt från vilken mat som passar vid vilket tillfälle, hur professionell catering kan underlätta – och vilken catering du ska sikta på – samt hur du, genom några enkla knep, kan skaffa dig kontroll och på egen hand hålla i taktpinnen för den fest du planerar.

Att arrangera är stressigt och det är lätt att tappa kontrollen. Vi ska visa dig vilka detaljer som gör att du behåller kontrollen och lugnet – oavsett hur mycket det blåser runt omkring.

Framförallt så kommer kärleken till mat, dryck och socialt umgänge att lysa igenom på den här sidan. Vi älskar allt som har med detta att göra. Under den här tiden av corona så finns ett uppdämt behov av att träffas, skratta och ha roligt tillsammans med dem vi älskar. Den känslan är vi långt ifrån ensamma om att ha. Vi ska visa dig hur du arrangerar den perfekta festen för dina vänner, din släkt och alla andra som du älskar så fort den här turbulenta tiden nått vägs ände. Det längtar vi alla efter, eller hur?