Hyra partytält i Stockholm som gardering

Festen skulle hållas i parets trädgård i Stockholm. Eftersom man aldrig kan lita på vädret blev det till att hyra partytält. Då skulle det nog bli fint väder.

Detta året var ganska speciellt. Stefan och Annika skulle båda fylla 50 år. Dessutom firade de 25-årig bröllopsdag. Allt hände förstås inte på samma dag, men de hade bestämt sig för att slå ihop firandet. Nu planerade de alltså för en stor fest som skulle hållas på bröllopsdagen, som var i augusti.

Det skulle vara mat, såklart. Att välja catering för detta var en självklarhet. Och så tänkte de anlita ett band så det kunde bli lite dans. Frågan var nu var festen skulle hållas. Det fanns en lokal i deras bostadsområde som gick att hyra. Men det kändes inte jättekul att vara där.

Att hyra partytält var det smartaste

Att hålla festen inomhus, i deras eget hus skulle inte vara görbart. Det var alldeles för många personer som de ville bjuda. I trädgården fanns det däremot gott om plats. Skulle de våga ha festen utomhus? Augusti kunde ju vara en riktigt fin månad med härliga sommarkvällar.

Fast man kunde förstås aldrig vara säker på hur vädret skulle bli. Enligt Murphys lag så skulle det säkert bli regn om de höll tillställningen utomhus. Det fanns egentligen bara en lösning. De skulle vända sig till en firma som bedrev uthyrning av partytält i Stockholm. Om de satte upp ett partytält så skulle det ju säkert inte regna. Det var liksom ett sätt att öka chansen för fint väder.